About
About

誘われし華麗なる広東料理の叡智へWe invite you to the exquisite intellect of Cantonese cuisine

正統派広東料理をベースに美しい盛り付けで見せるヌーベルシノワ「玻璃(ボーリー)青山」。
自由な発想と繊細かつ大胆な技法で素材の味を引き出し旨味に変貌させるその実力は、
グルメが集う心躍る美食のガーデン。今夏、ランチも新たにスタート。
食べた瞬間に、“口福”に包まれ、身体の中から健康で幸せになれる贅沢なおもてなしをご堪能ください。

ランチ ¥1,850~ ディナーコース ¥7,800~ アラカルト ¥800~

営業時間 /ランチ 11:30~15:00(L.O.14:00) 
ディナー 17:30~23:00 (L.O.22:00)
Bow Lee Aoyama is a beautifully presented Nouvelle Chinois restaurant based on traditional Cantonese cuisine. Michelin star chef
Hiroaki Arishima, who has served as head chef at several prestigious hotels in Tokyo, uses fresh ideas and delicate yet bold
techniques to bring out the flavor of the ingredients, transforming them into umami. The result is an exciting gourmet garden for
connoisseurs.

Each dish possesses a highly calculated sense of aesthetics and taste. Experience delight from the moment you take your first bite.
The luxurious hospitality will make you feel healthy and pleasurable from within.

Lunch course ¥2,800~ Dinner course ¥7,800~ À la carte ¥800~

Business hours / Lunch 11:30 ~ 15:00 (Last order 14:00) 
Dinner 17:30 ~ 23:00 (Last order 22:00)

Scene
Scene

洗練された食の社交場で
味覚と視覚を堪能する

Scene
Chef

洗練された美食と、
心からのサービスでおもてなし
Sophisticated cuisine and hospitality from the heart

「食材と真摯に向き合い、お客さまに“口福”を感じていただきたい」“I want to approach the ingredients with sincerity and let our customers experience culinary delight.”

料理長を務める有島浩昭は18歳で中国料理を志し、都内屈指の広東料理店で研鑽を積む。

2007年 ザ・ペニンシュラ東京、広東料理「ヘイフンテラス」副料理長就任。
2012年 マンダリンオリエンタル東京、広東料理「センス」の料理長に就任する。

2014年 ミシュランガイドで1ツ星を獲得。

2015年7月 ヌーベルシノワ “玻璃(ボーリー)青山”の料理長に就任。四季折々の旬の食材を用い、自由な発想と繊細かつ大胆な技法でその美味しさを引き出し、オーケストラの演奏のごとく厳密で丁寧な愛情たっぷりな料理で、食べた瞬間にお客様が“口福”に包まれるおもてなしをご提供いたします。

2005年 (社)日本中国調理師協会 功績賞 技術功労賞を受賞
2011年 東京都知事賞を受賞
Head chef Hiroaki Arishima entered the world of Chinese cuisine at the age of 18 and honed his skills at the top Cantonese restaurants in Tokyo.

2007: Appointed as the deputy chef of “Hei Fung Terrace”, the Cantonese restaurant at The Peninsula Tokyo.
2012: Appointed as head chef at “Sense”, the Cantonese restaurant at Mandarin Oriental Tokyo.
2014: Awarded a Michelin star
2015, July: Appointed as head chef of Nouvelle Chinois restaurant “Bow Lee Aoyama". He uses fresh ideas and delicate yet bold technique to bring out the flavor of seasonal ingredients in dishes made with strict yet delicate love, much like an orchestral performance. The result is an exciting gourmet garden for connoisseurs.

2005: Receives Technique Award from The Japan Association of Chinese Cuisine
2011: Receives Tokyo Governor’s Award

arrowオンラインご予約 arrowOnline reservations

予約専用:050-3171-7805
お問合せ:03-6434-5904
Reservations: 050-3171-7805 /
Inquiries: 03-6434-5904

二次会・パーティー・イベントなど各種承っております。お気軽にご相談ください。Feel free to contact us about parties and events.

Access & Information

Access & Information

店舗名
玻璃(ボーリー)青山
所在地
東京都港区南青山2-12-14
ユニマット青山ビル9F
電話
予約専用:050-3171-7805
お問合せ:03-6434-5904
最寄駅
東京メトロ銀座線「外苑前駅」4a出口徒歩2分、東京メトロ銀座線・半蔵門線/都営地下鉄大江戸線「青山一丁目駅」5番出口徒歩6分
座席
88席(個室8名1室・7名2室・6名1室)
営業時間
ランチ11:30~15:00(L.O.14:00)
ディナー17:30~23:00 (L.O. 22:00)
定休日
無休(年末年始を除く)
平均ご予算
約¥10,000
支払い方法
カード可(VISA、MASTER、JCB、DINERS、AMEX、銀聯カード)
駐車場
なし
禁煙・喫煙
禁煙(喫煙スペース有)
外国語対応
英語
備考
別途10%サービス料をいただいております。
小学生未満のお子様をご同伴の場合は個室の利用をお願いします。
Restaurant name:
Bow Lee Aoyama
Address:
2-12-14 Minami Aoyama Minato-ku, Tokyo Unimat Aoyama Building 9F
Phone number:
Reservations: 050-3171-7805 /
Inquiries: 03-6434-5904
Closest train stations:
Tokyo Metro Ginza Line “Gaienmae Station” Exit 4a, then 2 minutes on foot.
Tokyo Metro Ginza Line, Hanzomon Line / Toei Subway Oedo Line "Aoyama Itchome Station" Exit 5, then 6 minutes on foot.
Seating:
88 seats (1x8 person room, 2x7 person room, 1x6 person room)
Business hours:
Lunch 11:30 ~ 15:00 (Last order 14:00), Dinner 17:30 ~ 23:00 (Last order 22:00)
Holidays:
Open everyday except during Japanese New Years holiday break.
Average budget:
Approximately ¥10,000 per person
Payment methods:
Credit cards accepted (VISA, MASTERCARD, JCB, DINERS, AMEX, UnionPay)
Parking:
Not available
Smoking:
Smoking and non- smoking areas
Languages spoken:
Japanese, English
Remarks:
A 10% service charge will be added to your bill.
When accompanied by children under elementary school age,
we kindly ask you to dine in one of our private rooms as courtesy to our other guests.